162 kampe og 49 mål for Vejle Boldklub, et dansk mesterskab for FC København og 3 kampe for A-landsholdet. Sådan lyder den imponerende statistik for MTO electric’s nye lagerassistent.

17 års erfaring med lagerarbejde

Brian Rasmussen er 51 år gammel og kommer fra et job som lager- og logistikassistent hos Exide Technologies i Vejle. Her har han de seneste 17 år arbejdet med bl.a varemodtagelse pluk, pak, forsendelse, lagerindkøb og regnskab.
I forbindelse med at Exide i år valgte at lukke sit lager i Danmark, har Brian skiftet arbejdsplads fra Vejle syd til Vejle nord, hvor han pr. 1. februar er startet i en stilling som lagerassistent hos MTO electic a/s.

”Med min baggrund som elektriker og 17 år som lager- og logistikassistent syntes jeg, det var det perfekte match”, siger Brian om baggrunden for at han søgte ind hos MTO.

I sin nye stilling skal Brian primært stå for MTO’s koldlager, udføre af- og oprulning af kabel samt være lukkeansvarlig. Han bliver ene ”hane i hønsegården” på lageret sammen med lagerforvalter Anja og de 2 lagerassistenter Tina og Ketty.

18 år som elitetræner i VB

Brian afsluttede sin professionelle karriere i 1998, men fodbolden spiller stadig en helt afgørende rolle i hans liv. De seneste 18 år har Brian, ved siden af sit civile job, været elitetræner for Vejle Boldklubs U17- og U19-ligahold. Han har desuden licens som A-træner, hvilket er det næsthøjest opnåelige herhjemme.

”Der har altid været en træner gemt i mig, selv under min aktive karriere”, fortæller Brian og tilføjer:
”Jeg elsker at kunne give nogle af mine egne idéer videre og prøve nye ting af”.

Ansvaret for et hold i en god række

Fra årsskiftet har Brian skiftet de unge talenter ud med Hedensted Idrætsforenings Danmarksseriehold:

”Jeg har nået en alder, hvor jeg gerne vil stå med alt ansvaret for et hold i en god række”, fortæller Brian om skiftet.

I 1989-1990 spillede Brian tre A-landskampe for Danmark. Han spillede på hold med store profiler som Peter Schmeichel, Kim Vilfort, Henrik ”Store” Larsen, Lars Olsen og John ”Faxe” Jensen.

”Det var en kæmpe oplevelse at spille for sit land mod de dygtigste spillere i Europa mm.”, fortæller Brian om tiden på landsholdet.

En fodboldgal familie

Privat bor Brian sammen med sin kone Henriette, som også er tidligere fodboldspiller. Hun spillede selv i mange år på VB’s kvindedivisionshold.

”Konen er udsøgt blandt mange”, griner Brian. ”Og æblerne falder åbenbart ikke langt fra stammen” siger han med henvisning til sine 2 voksne sønner, som begge spiller fodbold på højt plan.

MTO electric a/s i Vejle forhandler elkomponenter og kapslingsløsninger til en bred kundegruppe indenfor el-sektoren. Virksomheden, som repræsenterer mere end 50 udenlandske leverandører, har til huse på Stiftsvej i Vejle Nord og beskæftiger pt. 16 ansatte.

For flere informationer: kontakt MTO electric a/s på tlf. 75 800 310.

Artikel i PDF