Retten til indsigt, berigtigelse og sletning

 

Når vi behandler personoplysninger om dig, har du jf. GDPR en række rettigheder, herunder retten til indsigt i de oplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden få rettet eller slettet oplysninger, hvis de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante.

Dog skal du være opmærksom på, at vi jf. lovgivningen kan være forpligtet af  til at gemme visse oplysninger om dig – også hvis du ikke er kunde eller medarbejder hos os længere.

Hvis du ønsker indsigt, skal du udfylde formularen herunder.

Hvis du finder fejl i registreret data, kan du få dem berigtiget ved at sende en mail til Hanne på hab@mto-electric.dk.

I forbindelse med din anmodning skal vi sikre os, at vi kender din identitet og ikke udleverer dine oplysninger til uvedkommende.

I visse tilfælde kan det derfor være nødvendigt for os at kontakte dig med henblik på at få bekræftet din identitet.

Oplysningerne kan af sikkerhedsmæssige årsager kun sendes til den mail-adresse, du er registreret med i vores system, eller udleveres personligt på USB-stik.

Dataportabilitet

Ønsker du, at en anden end dig selv skal modtage oplysningerne, kan du anføre det i formularen. Det sker via fremsendelse af en USB-nøgle med posten/GLS til modtageren.

Skal dine informationer sendes til en anden person/dataansvarlig, beder vi dig først bekræfte din anmodning på din registrerede mail.

Har du ikke adgang til denne mail, så kontakt os pr. mail til amc@mto-electric.dk.

Vi besvarer din anmodning indenfor 30 dage og opbevarer indholdet af formularen samt nærværende samtykke i indeværende år + 1 år.

  Anmodning om indsigt

  Undertegnede skal hermed anmode om indsigt i følgende personoplysninger om mit kunde- eller ansættelsesforhold hos MTO electric a/s.

  Jeg ønsker at benytte mig af:
  Retten til indsigtRetten til berigtigelseRetten til sletningRetten til dataportabilitet

  Vi beder dig være så specifik som muligt, så vi kan behandle din anmodning på bedste vis.

  ACCEPT AF PRIVATLIVSPOLITIK:

  Før du kan fortsætte, skal du godkende MTO's Privatlivspolitik.

  Jeg bekræfter hermed, at have gennemlæst og accepteret MTO electric's privatlivspolitik.

  FORBEHOLD: Bemærk venligst, at MTO electric a/s kun er forpligtet til at udlevere de oplysninger, som fremgår af art. 15 i Persondataforordningen.