To ugers praktikophold hos MTO electric a/s er snart slut for Rune Stjernholm Jensen, som til dagligt går på 2. grundforløb af Lager- og Logistikuddannelsen på EUC i Fredericia. Siden den 8. oktober har han været en del af det 4-mand store lagerteam, som dagligt sender adskillige pakker med el-komponenter, kapslinger, kabler osv. afsted til installatører, tavlebyggere, grossister, OEM-kunder osv. landet over.

Under sin praktik har Rune prøvet kræfter med en lang lække lager- og logistikrelaterede opgaver, herunder pluk og pak af ordrer, varemodtagelse, omplacering af varer samt generel introduktion til MTO’s lager- og økonomisystem. Han har desuden hjulpet Brian, som til dagligt er fast mand på MTO’s koldlager og har ansvar for afrulning og afklip af MTO’s store program af kabler og ledninger.

Bruger efterårsferien for at få en ekstra uges praktik

I løbet af sin praktik hos MTO har Rune fået et forbedret kendskab til arbejdet på et lager og fået bekræftet, at han har valgt den helt rigtige uddannelse:

Rune ved kabelafrulningsmaskinen i MTO, hvor han er i praktik p.t.| Foto: Mette Christensen

– Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse at prøve at være herude. Det har været sjovt og spændende! Somme tider har der også været lidt pres på, men man skal jo opleve det hele, siger Rune og peger på de ekstra hektiske timer hen mod ordre-deadline kl. 16.00, hvor man skal have de sidste ordrer pakket og ud af døren, så kunden kan modtage dem allerede dagen efter.

– Alle har været så søde og taget godt imod mig, fortæller Rune og glæder sig samtidigt over, at han valgte at tage en ekstra uges praktik:

– Jeg har selv valgt at springe efterårsferien over for at få en uge mere i MTO, og det var heldigvis OK med skolen, forklarer Rune, som begrunder valget med ønsket om mere praktisk erfaring.

– Jeg vil til enhver tid komme tilbage, slutter han smilende af.

Vi vil sige mange tak for den store indsats til Rune og ønske held og lykke fremover!