Onlinemødet foregår ved, at du og sælger sidder ved hver jeres computer. Sælger deler sin skærm, så I ser det samme indhold på hver jeres skærm. I kan – begge eller kun sælger – vælge at tænde kameraet. Det er f.eks. relevant til demonstration af produkter.

Du aftaler et møde med sælger på normal vis. Som bekræftelse på mødet får du en mail med det aftalte mødetidspunkt og et link. Når mødet skal holdes, åbner du mailen, klikker på linket, venter på at sælger åbner mødet, og så er I i gang.

Vi benytter Microsoft Teams

Du behøver ikke at have installeret Teams i forvejen. Onlinemødet kan åbnes i din browser. Har du i forvejen Teams, f.eks. som en del af din Office365 pakke, kan du vælge at åbne mødet i Teams  (benyt dit eget Office 365 log-in, hvis du ikke er logget ind på Teams).
Du kan også downloade en Teams app til skrivebordet på din PC eller til din enhed (Tablet, Ipad eller mobil).

Book et møde

Du skal have en internet forbindelse og én af følgende enheder: PC, Mobiltelefon eller Tablet/Ipad. Vi anbefaler deltagelse via PC.

Microsoft Teams fungerer med Google Chrome og Microsoft Edge.
Hvis dit link til mødet prøver at åbne i en anden browser, skal du blot kopiere linket fra mailen og sætte det ind i Chrome eller Edge.

Det er ikke nødvendigt at benytte video for at gennemføre mødet. Men det er muligt, såfremt du ønsker dette og har et webkamera til rådighed eller deltager fra mobilen eller Tablet/Ipad.
Du kan selv vælge, om du aktiverer video under mødet (kan klikkes til og fra undervejs), sælger kan ligeledes aktivere sit eget kamera f.eks. for at demonstrere en produktfunktionalitet eller lignende.

Se mere i de øvrige menupunkter.

Du kan benytte et USB- eller bluetooth headset, som er tilsluttet til din PC. Det er også muligt at benytte PC’ens indbyggede mikrofon, mikrofonen fra dit webkamera eller deltage i mødet via mobilen eller Tablet/Ipad (benyt gerne headset).
Har du ikke mulighed for at benytte nogle af ovenstående, så kan vi ringe sammen via et normalt telefonopkald under mødet.

Husk at du undervejs i mødet kan slå mikrofon til og fra via dine møde-kontrolelementer (den aflange menu i midten af skærmen, som kommer frem, når du fører musen henover skærmen).

Hvis du vil ændre indstillingerne for din højttaler, mikrofon eller kamera, når du er i gang med et opkald eller et møde, skal du vælge de 3 prikker  (flere indstillinger) Knappen Flere indstillinger > vis enhedsindstillinger Knappen Indstillinger i dine møde-kontrolelementer. Vælg derefter de højttaler-, mikrofon- og kameraindstillinger, du ønsker.

For at deltage i et videomøde kan du benytte et eksternt webcamera tilsluttet din PC eller PC’ens indbyggede webcamera. Har du ikke adgang til webcamera og ønsker selv at have video på, kan du benytte app’en på mobil eller tablet/Ipad.
Husk at aktivere kamera, når du klikker dig ind i mødet eller undervejs via dine møde-kontrolelementer (den aflange menu, der kommer frem, når du holder musen henover skærmen).

Hvis du vil ændre indstillingerne for din højttaler, mikrofon eller kamera, når du er i gang med et opkald eller et møde, skal du vælge de 3 prikker  (flere indstillinger) Knappen Flere indstillinger > vis enhedsindstillinger Knappen Indstillinger i dine møde-kontrolelementer. Vælg derefter de højttaler-, mikrofon- og kameraindstillinger, du ønsker.

Ja, der kan deltage flere på mødet. I deltager hver især fra egen PC og ser det samme billede.
Du kan lade kollegaer deltage ved at dele linket, du modtager fra MTO eller bede sælger sende invitation til din(e) kollega(er).

Du behøver ikke at have installeret Teams i forvejen. Videomødet kan åbnes i din browser.

Ring til os på tlf. 75 800 310 eller kontakt din sælger. Så sørger vi for at alt er klar, og dine spørgsmål besvaret forud for onlinemødet.