Lagerbillede_TNI 2008 valgte MTO electric a/s at flytte fra sine daværende lokaler på Andkærvej i Vejle og bygge nyt domicil på Stiftsvej i Vejle. Fra man påbegyndte planlægningen har logistikken været i fokus. Oftest skal man i designfasen tage højde for eksisterende faciliteter, f.eks. grundens størrelse, eksisterende bygninger og lignende. Virksomhedens 2 ejere Mads og Michael havde optimale betingelser, idet de valgte at bygge det nye domicil helt fra bunden. Lageret er designet i samarbejde med BITO lagerteknik A/S, som har leveret en totalindretning med alt fra pallereoler til plukkevogne, borde mv.

Mulighed for udvidelse

Konceptet i BITO’s produkter er som legoklodser, hvor der er ganske få begrænsninger, man skal holde sig inden for, f.eks. belastning på de enkelte hylder.  Reelt er det ganske få klodser (gavle, bjælker og diagonalforbindere), som danner fundamentet. Systemet kan relativ let udbygges med flere sektioner og der er således taget forbehold for fremtidige udvidelsesbehov.

Hurtig og enkel varebehandling

Lager_AJ

Der afsendes over 10.000 forsendelser fra lageret årligt og tendensen er stigende. På den gamle adresse var vi begrænset af de fysiske rammer og der opstod ofte mange kryds i arbejdsgangene med overflødige tunge løft og flytninger til følge. I dag har logistikken undergået store forbedringer. Med god sparring fra Bito Lagerteknik har MTO fået en veldefineret løsning, der har givet en optimal indretning med brede køregange samt hurtig og enkel varebehandling. Der er etableret en ”naturlig  vej” rundt på lageret med varer ind og ud uden dobbelt håndtering.

Fokus på ergonomiske arbejdsvilkår

I det daglige arbejde bruges der generelt mange kræfter på justering og tilpasning af lageret. MTO har arbejdet intensivt på at eliminere mængden af tunge løft og skabe ergonomiske arbejdsvilkår for lagerpersonalet.

Lager_MJO

I samarbejde med BITO har man opbygget egne unikke pakke- og montageborde, rullebånd med indbygget vægt og pc. Senest er pakkebordet udvidet med endnu en rullebane for at undgå tunge løft.

Rummelig fragtrampe med slusehus

Af de 2400 m2 etagemeter er godt 1900 m2 fordelt på koldt lager og tempereret lager – begge med 6 meter til loftet, der muliggør et stort antal pallepladser og hyldemeter. Lageret har desuden en rummelig fragtrampe med slusehus og docking-station, så alle varer kan afleveres og afsendes i tørvejr.

Alt i alt råder MTO over et meget effektivt lagersystem, som sikrer en hensigtsmæssig håndtering af vareflowet. For dig som kunde, betyder det en hurtig, præcis og sikker levering!