Vores nye vådrumsfordelerserie NEPTUN fra F-tronic er udformet i et i moderne design og er ideel til f.eks. værksteder, industrihaller, stalde, garager eller carporte. Med kapslingsklasse IP65 beskytter NEPTUN sine installationer mod skadeligt indtrængende vand og støv. 

NEPTUNserien har et kliksystem, der kan betjenes uden værktøj, til justering af DIN-skinner på 2 niveauer. 

DIN-skinnerne kan hurtigt og nemt flyttes fra standard-monteringshøjden 50 mm til 62 mm monteringshøjde. NEPTUN har således også tilstrækkelig plads til installation af dybere serieforbundne komponenter og serieklemmesystemer. 

Kabinettet har både foroven og forneden udstansningsåbninger til kabelforskruninger M32/M50 og udstansningsåbninger på siderne til M20 og M25. Indføringerne i kabinettets øvre del dækkes også uden brug af kabelblænder og sikrer dermed et rent look. 

Ved hjælp af NEPTUN’s IP65-membranindføringsflange kan kablerne føres igennem uden værktøj og uden at stanse åbningerne ud. Man har således ikke brug fir yderligere komponenter som kabelforskruninger for at sikre overholdelsen af kapslingsklasse IP65. 

Takket være f-tronic® Air-Membran Systemet med åndbar membran sikres en cirkulation af omgivelsesluften og en udligning af temperaturen i gruppetavlen. Dette reducerer dannelsen af skadeligt kondensvand i fordeleren. 

NEPTUN-serien har som standard kabel dækkappe for optimalt udseende og beskyttelse.  

Et godt gennemtænkt fastgørelsessystem sparer tid og anstrengelser.  

Ring til os på 75 800 310 for at høre mere om NEPTUN.

We care for you

  • Vi ønsker at tage ekstra hånd om vores kunder, medarbejdere og leverandører

  • Vi vil være en attraktiv leverandør, der tager hånd om sine kunder

  • Vi gør en ekstra indsats for at imødekomme vores kunders ønsker og behov

  • Vi ønsker at konkurrere på andre parametre end pris

  • Det skal være nemt at handle hos MTO electric