Jokaris nye afisoleringstang ‘System 4-70’ gør det muligt at afisolere forskellige typer og størrelser af kabler med ét værktøj. Ved hjælp af det unikke, udskiftelige kabelbøjlesystem kan kabler med en diameter fra 4 til 70 mm nemt og hurtigt afisoleres.

Maksimal sikkerhed

Det nyudviklede afisoleringsværktøj kommer med en unik beskyttelsesmekanisme, som dækker krogbladet i bunden af værktøjet, til at skære isoleringen på langs af kablet. For at kunne benytte afisoleringsværktøjet må beskyttelsesmekanismen trækkes tilbage og først herefter er bladet frigjort.
Afisoleringsværktøjet kommer med 4 indstillinger for skæredybde og titanium-nitrid belagt blad.
Med denne funktion er man beskyttet mod at kniven smutter af kablet og skærer montøren i hånden eller armen.

Nem og hurtig anvendelse

Udviklerne har fokuseret på skabe et værktøj, der er nemt at bruge. Værktøjet er derfor designet med et ergonomisk greb, så det ligger perfekt i hånden. Udformningen på håndtaget samt en række soft grip zoner tillader maksimal håndkraft, når det krogede blad benyttes.

Selve afisoleringen er synlig gennem en smal åbning i holderen. Skæredybden på det indre blad kan reguleres vha. en justeringsskrue med plus og minus symboler.  Ved tilbagevendende afisoleringsopgaver af samme type, hjælper en indstillingsskala med nemt og hurtigt at indstille værktøjet til samme indstilling.

Det indre blad kan skiftes ud og værktøjet kommer med et ekstra blad gemt i håndtaget.

Modulsystem

Standardmodellen er udstyret med en kabelbøjle i størrelse Ø8-28 mm. Kabelbøjler er desuden tilgængelige i størrelse Ø4-16mm, Ø35-50 og Ø50-70mm. Holderen kan skiftes via et “push”-vindue i værktøjet. Med de 4 forskellige holdere spænder værktøjet helt fra Ø4 til Ø70 og tilbyder maksimal fleksibilitet.

Tilbehør og reservedele kan bestilles separat.

Locator box – Dybdestop indsatse

Afisolering af kabler med forskellig kappetykkelse kan give udfordringer med hensyn til at undgå at beskadige de indre ledere, da det kan være svært at kontrollere hvor dybt, man skærer og hvor hårdt et pres, man lægger.

Med det nye Locatorsystem fra Jokari kan brugeren udstyre sit afisoleringsværktøj (Allrounder eller UNI-PLUS) med en kontrolindsats. Ved at justere Locatoren til den korrekte kappetykkelse defineres bladenes afstand og skæredybden i kappen vil kunne tilpasses.

Indsatsene har forskellige farver, hvilket gør det nemt at tilknytte en indsats til en bestemt type kabel og dermed spare tid ved gentagne afisoleringer af samme type kabler.

Locatorsystemet komme med umbraconøgle til justering af kraft- og afstandsindsatsen og med aflåselig enhed integreret.

Med Locatorboxen kan du ved hjælp af forskellige indsatse justere afstanden mellem bladene fra Ø4,0 til Ø11,9 mm.

Locator boxen passer til de 2 afisoleringsværktøj Allrounder (JK-30900) og UNI-PLUS (JK-30400).

Køb System 4-70 og tilbehør i MTO e-shop

Varenummer: JK-70000 | System 4-70 afisoleringsværktøj

Indsatse til JK-70000
Varenummer: JK-79016 | Ø4-16 mm kabel
Varenummer: JK-79028 | Ø8-28 mm kabel (medfølger JK-70000)
Varenummer: JK-79035 | Ø27-35 mm kabel
Varenummer: JK-79050 | Ø35-50 mm kabel

Varenummer: JK-79070 | Ø50-70 mm kabel
Varenummer: JK-79055/tin | Knivblad for JK-70000

Varenummer: JK-30900 | Allrounder
Varenummer: JK-30400 | Uni-Plus
Varenummer: JK-30910 | Locator box – Dybdestop indsatse