STEGO har udviklet en sensor, der kan overvåge temperatur og luftfugtighed og transmittere det ved hjælp af IO-Link, så man kan fjernovervåge sit anlæg, selvom det er placeret på den anden side af jorden. Det er samtidig muligt at dele dataene med flere parter.

Under navnet Smart Sensor CSS 014 lanceres en intelligent sensorsom kombinerer tre funktioner i ét: sensor, interface og sender 

Den intelligente sensor tager udgangspunkt i de nyeste standarder for mikroteknologi og mikrosystemteknologider anvendes i intelligente sensorer i små størrelser, og registrerer både omgivelsestemperatur og luftfugtighed. 

STEGO’s smart sensor dækker temperaturområdet fra -40 til +60 ° C med mulighed for andre skalaer på bestilling, mens måleområdet for luftfugtighed dækker 0 til 100% relativ fugtighed.  

Den er dog ikke begrænset til temperatur og fugtighed og kan også udstyres med ekstra funktioner, f.eks. beregning af dugpunkt, måling af luftstrøm, finstøvforurening eller gasser generelt.  

De data, som Smart Sensor registrerer, konverteres til et elektrisk signal, der kan behandles yderligere. I øjeblikket tilbydes konvertering til et standardiseret 4-20 mA analogt signal. Et andet standardiseret interfaceformat er for eksempel det digitale signal IO-LINK. 

Komplet proces fra registrering til dataoutput

Dataene overføres til et kontrolcenter eller en overvågningsenhed via tilslutningskabel eller trådløst, hvilket også gør Smart Sensor CSS 014 velegnet til fjernovervågning, til f.eks. vindmølleleverandører, som har brug for at overvåge installationer verden over og rykke ud ved fejl eller servicebehov. 

Den komplette proces fra registrering af data til dataoutput, som er konsolideret i ét produkt, gør Smart Sensor CSS 014 til langt mere end “bare en sensor”. 
En anden fordel ved Smart Sensor CSS 014 er, at den ikke kun kan placeres i et kabinetden kan anvendes i enhver form for standardapplikation inden for en defineret atmosfære. 

STEGO – Thermal Management ”Made in Germany”

Smart Sensor CSS 014 produceres af STEGO, som er eksperter inden for termisk styring og kabinetklimatiseringDen tyske virksomhed har mere en 40 års erfaring med at producere Thermal Management-løsninger til at beskytte følsomme dele i skabe og andre anlæg fra korrosion og funktionsfejl. Hermed imødekommer man mange af de udfordringer, som virksomheder står overfor som følge af de konstante ændringer fra dag til nattemperaturer samt ekstreme klimatiske forhold i særligt varme eller kolde regioner. 

STEGO er kendt af kunder over hele verden for produkter med høj pålidelighed og lang levetid samt for den attraktive kombination af innovation og design. 

STEGO CONNECT – IIOT-platform, som gør industri 4.0 simpelt

STEGO står også bag værktøjet STEGO CONNECT, som er en IIoT-platformsløsning, der bruger IO-Link-teknologi til automatisering og sammenkobler fysiske enheder til den vituelle verden i skyen. 

STEGO CONNECT giver dig mulighed for at indsamle værdifulde data og overvåge funktionaliteten af tilsluttede enheder, når som helst og hvor som helst. 

We care for you

  • Vi ønsker at tage ekstra hånd om vores kunder, medarbejdere og leverandører

  • Vi vil være en attraktiv leverandør, der tager hånd om sine kunder

  • Vi gør en ekstra indsats for at imødekomme vores kunders ønsker og behov

  • Vi ønsker at konkurrere på andre parametre end pris

  • Det skal være nemt at handle hos MTO electric