Pollmann tilbyder et bredt sortiment af klemmer med tværsnit mellem 1 og 240 mm² til en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

Den nye serie af HLAK-fordelerblokke er gjort nemmere at demontere fra DIN-skinnen og findes i både M2 og S-udgaver i størrelserne 25/16 mm², 25/25mm² og 35/25mm² samt i udgaver med 2 indgange/2-6 udgange.

M2 mini modulær: (1-polede) Fordelerblokke med samme tværsnit kan sammensættes efter behov. Der findes en velintegreret låsefunktion i sidepladen, der eliminerer spildplads ved modulær anvendelse.

S: står for hurtig “snap-on” af flerpolede fordelerblokke v.h.a. en modstandsdygtig lås i galvaniseret stål. S er tilgængelig fra 2-pol op til 5-pol og passer til alle typer DIN-skinner.  Fordelerblokke i serien ‘S’ kan individuelt udvides med ‘M2‘-serien.

Fordelerblokkene findes i farverne brun, sort, grå, blå og grøn/gul.

HLAK betegnes generelt som den sikreste klemmetype indenfor installationer. Anvendelsen af 2 skruer pr. forbindelse garanterer en sikker kontakt, også selvom en skrueforbindelse skulle ske at gå løs ved bøjning af lederen.