Med mere end 17 års erfaring indenfor Supply chain samt et dybdegående kendskab til indkøb og logistik, skal Lasse Eduard Johansen være med til at styrke leverandørrelationerne samt optimere lagerføringen hos MTO electric.

MTO har pr. 6. juni ansat Lasse Eduard Johansen som ny indkøbschef. Lasse er 34 år, opvokset i Brørup og uddannet lager- og logistikoperatør. Gennem hele hans professionelle arbejdsliv har den røde tråd været lager og logistik.

Lasse kommer fra et job som logistikchef i MHI Vestas Offshore Wind, hvor han har haft ledelsesansvar i 4 afdelinger og stået for både indkøb, produktionsplanlægning og lager.

Som tidligere produktionsplanlægger og Value Stream Koordinator hos Siemens Wind Power har Lasse prøvet kræfter med hele spændet fra disponering af materialer, indkøb, master data og til produktions- og lageroptimering. Han har desuden været projektansvarlig i forbindelse med en række optimerings- og udviklingsprojekter.

Gode priser og levering til tiden
Nu ser Lasse frem at bruge sin brede erfaring til at skabe resultater hos MTO.

”Det jeg glæder mig mest til, er at se virksomheden udvikle sig og være en del af denne udvikling. At sætte mit præg og fingeraftryk på mine ansvarsområder. At blive en del af et lille kollegateam, hvor alle kender alle og hvor politik og bureaukrati ikke er en faktor”, fortæller Lasse og tilføjer med et smil: ”Jeg ser desuden frem til blot at have 4 km til virksomheden fra min bopæl, modsat +100 km hos tidligere arbejdsgiver”.

Lasse håber at kunne bidrage til at udvikle forretningen i MTO electric til at blive mere effektiv, kostbesparende og leveringsdygtig.

”Jeg håber, at jeg igennem optimering af leverandør- og transportøraftaler, Master Data samt bedre intern logistik, kan være med til at skabe bedre rammer for MTO electric, og sikre fortsat gode priser og levering til tiden hos kunderne”.

Tilbage til en mindre virksomhed
Efter mange år i store koncerner, så mente Lasse, at tiden var inde til at prøve kræfter med en mindre virksomhed.

”Jeg ville gerne tilbage til en mindre og mere dynamisk virksomhed igen. Processen fra tanke til eksekvering i de store multinationale konglomerater er oftest noget længere, end det er tilfældet i en mindre dansk virksomhed”, fortæller Lasse.

Hos MTO’s ledelse ser man frem til at inddrage Lasse i organisationen.

”Vi er glade for at kunne byde Lasse velkommen i vores organisation og ser frem til samarbejdet med ham, omkring optimering af vores indkøbsfunktion og lagerføring”, fortæller direktør Mads A. Velbæk.

”Vi glæder os til at kunne drage nytte af hans store viden om indkøb og logistik, og kunne få optimeret hele sourcing-flowet til gavn for vores kunder. Lasse er ung og dynamisk, og har haft hands-on i flere større virksomheder, hvor præcision og omhyggelighed er en dyd.”, supplerer direktør Michael Johansen.

Løb, fitness og eget band
I fritiden er der fuld fart på Lasse. Udover træning i fitnesscenter og løbeture i Nørreskoven, så spiller musikken en fremtrædende rolle i Lasses liv. Udover at være hyppig koncertgænger, så er han efter 15 års pause igen begyndt at spille trommer og i gang med at stifte band. Musikstilen strækker sig fra hård rock til metal.

”Det at spille trommer og generelt være aktiv giver mig en masse energi. Jeg får samtidig brændt noget krudt af og kan komme af med de frustrationer, der kan opstå i løbet af en travl arbejdsuge”, fortæller Lasse og tllføjer: ”Øvelokalet såvel som skoven er mit frirum, hvor jeg kan få lov at slappe af”.

MTO’s nye indkøbschef Lasse Eduard Johansen kan fremover træffes på telefonummer 75 80 63 30 og på mail lej@mto-electric.dk.

Gem Lasse Johansens kontaktinformationer – vCard

Download Presseinformation