Hos MTO electric a/s har man travlt. Der tikker dagligt adskillige ordrer ind – både pr. telefon, mail og via MTO’s nye e-shop. Derfor har man nu valgt at styrke lageret med en ny medarbejder.

MTO electric a/s i Vejle forhandler elkomponenter og kapslingsløsninger til en bred kundegruppe indenfor el-sektoren. Virksomheden, som repræsenterer mere end 50 udenlandske leverandører, har til huse på Stiftsvej i Vejle Nord og beskæftiger pt. 16 ansatte.

Den 1. maj bliver 16 til 17, når Casper Madsen starter som ny lager- og logistikelev. Han bliver ene ”hane i hønsegården” på lageret sammen med lagerchef Anja og de 2 lagerassistenter Tina og Ketty.

2,5 års læretid med praktik og skole
Casper har netop gennemført grundforløbet som lageroperatør hos EUD Lillebælt i Fredericia og skal nu være i lære hos MTO electric i 2,5 år. Læretiden er bygget op af både skoleophold og praktik i MTO. I MTO skal Casper bl.a. arbejde med varemodtagelse, pluk- og pak af kundeordrer, lagerstyring- samt optimering.

Vigtigt med kendskab til elkomponenter
Casper er 24 år og bor sammen med sin kæreste Trine i Vejle. Han er oprindeligt uddannet servicetekniker ved Vejle Sygehus, men har nu valgt at satse på en fremtid indenfor elkomponent-branchen.

”Jeg synes det er en spændende branche med gode fremtidsmuligheder”, siger Casper og uddyber: ”Alle skal bruge el fremover og derfor er det vigtigt at have et godt kenskab til elkomponenter”.

Fremtiden er lager!
Efter sin læretid drømmer Casper om at bruge uddannelsen som indgang til en karriere indenfor lager.

”Fremtiden er lager. Jeg tror flere og flere vil bestille varer på nettet og springe turen i detailbutikkerne over”

Lyder det fra Casper, som peger på, at webshops sender sine varer direkte fra lager til forbruger. Han ser derfor en lageruddannelse som et job med gode karrieremuligheder.

Fitness, dyr og oplevelsesrejser
Når Casper ikke er på arbejde eller i skole, så tager han gerne en tur i fitness-centret eller løber en tur med én af parrets 2 hunde. Han har tidligere gennemført en halvmarathon og drømmer om engang i fremtiden at doble op og træne op til en helmaraton.

Casper er glad for dyr og udover 2 hunde, så er der også blevet plads til et stort akvarie med fisk i parrets fælles hjem. Farvestrålende fisk oplever Casper også gerne under diverse ferier, som helst skal byde på oplevelser. Han er bl.a. vild med at dykke med snorkel og kigge på havets flotte dyreliv.

Lige nu glæder Casper sig meget til at starte på sit nye job i MTO:

”Jeg ser frem at lære mine nye kollegaer at kende og ikke mindst få sat noget praksis på den teoretiske uddannelse”.

Download presseinformation