UPDATE: DCL er fratrådt – kontakt istedet Jens Liebe-Lindgreen, jll@mto-electric.dk

Med mere end 10 års erfaring fra branchen og en indgående teknisk viden, skal Dennis være med til at styrke salgsindsatsen og serviceniveauet hos MTO electric.

MTO har pr. 1. januar ansat Dennis Lorenzen som Key Account Manager. Dennis er 39 år, bosat i Flensborg og kommer fra et job som sælger hos Bosch Rexroth.
Med udgangspunkt i en uddannelse som automatikmekaniker og en solid erfaring fra branchen skal Dennis være med til at styrke MTO’s salgsindsats i Syd- og Østdanmark.

Fra frekvensomformere til køkkenudstyr
Dennis kan trække på erfaring fra mange forskellige arbejdsområder. Hos virksomheden Eegholm har han over en årrække arbejdet som både tavlemontør, teknisk rådgiver indenfor frekvensomformere samt produktchef for produktgrupperne kapslingerne samt motor og gear.
Efter ansættelsen i Eegholm kastede Dennis sig over helt nye udfordringer og byttede erhvervskunderne ud med private forbrugere som salgskonsulent for Vordingborg Køkkenet: ”Du møder kunderne i butikken og skal have en tillid op at stå og en tilladelse til at komme og besøge dem i deres private hjem. Du skal ind og bryde deres intimsfære”, fortæller Dennis, der også tidligere har arbejdet som pædagog og lærer for vanskelige børn, med f.eks. ADHD, autisme eller misbrugsproblemer.

Konkurrencemenneske med stort servicegen
Nu ser Dennis frem til at skabe resultater hos MTO. ”Jeg glæder mig til at sætte mit præg og få bygget nogle relationer op til nye kunder, som MTO måske ikke tidligere har haft en indgangsvinkel til”.
”Mit mål er at sikre, at MTO får en endnu mere stabil plads på markedet, end de allerede har”, siger Dennis, der også afslører at han er udpræget konkurrencemenneske.
”Jeg vil gerne være den bedste på mit område. Men man kan ikke sige, at man er den bedste, hvis man ikke har resten af flokken med”, forklarer Dennis, som bl.a. peger på virksomhedens størrelse, som noget af det, der tiltrak ham efter mødet med MTO på årets FoodTech-messe.
”Det passer mig rigtig godt, at MTO er en mindre virksomhed med lavt til loftet, god kommunikation og mulighed for at blive hørt”, fortæller Dennis. Han glæder sig desuden til at følge med i hele processen omkring rådgivning, salg og indkøb samt arbejde for fortsat at sikre det høje serviceniveau, som MTO er kendt for.

Branchemand med godt produktkendskab
Hos MTO’s ledelse ser man frem til at inddrage Dennis i organisationen.”Vi har med Dennis været heldige at finde en branchemand med et godt produktkendskab fra hans tidligere virke og med en god salgsbaggrund”, siger direktør Mads Velbæk og tilføjer:
”Vi får med ansættelsen af Dennis mulighed for at styrke vores salgsindsats i det sydlige og østlige Danmark, primært på industrikundesegmentet”.

Karate, gospel og standarddans
Privat er Dennis gift med Saskia og har 2 piger på hhv. 2 og 6 år. Han er opvokset på Als, hvor han har boet størstedelen af sit liv. Efter at have mødt sin tyske kone har han imidlertid rykket teltpælene op og er flyttet til Flenborg.
Ligesom Dennis’ CV favner bredt, så har den 39-årige familiefar også i fritiden haft vidt forskellige interesser. Han har det sorte bælte i karate og har dyrket kampsport, siden han var 10 år gammel. ”Hvis jeg har lyst til at lære en ting, så gør jeg det”, fortæller Dennis, der tidligere bl.a. har taget sangundervisning og stemmetræning for at komme med i et gospelkor og gået til standarddans. I øjeblikket holdes formen ved lige i fitness-centeret.

Dennis kan kontaktes på telefonnummer 6069 1382 eller mail dcl@mto-electric.dk.

Gem Dennis Lorenzens kontaktinformationer – vCard

Download Presseinformation