Med mere end 25 års erfaring fra elbranchen, en teknisk uddannelse samt et indgående produktkendskab, skal Jens Liebe-Lindgreen være med til at styrke salgsindsatsen og øge serviceniveauet overfor MTO’s kunder.

MTO har pr. 1. marts 2018 ansat Jens Liebe-Lindgreen som ny Key Account Manager.

25 års erfaring fra automationsbranchen

Jens er 52 år gammel og bosat i Tandslet på Sydals. Han er oprindeligt uddannet elektriker ved Ludvigsen & Hermansen i Sønderborg og tog efterfølgende en uddannelse som stærkstrømstekniker på Håndværkerskolen i Sønderborg. De seneste 25 år har Jens beskæftiget sig med salg af komponenter og løsninger til automationsbranchen. Han kommer fra et job som salgsingeniør hos el- og automationsfirmaet CS electric i Esbjerg.

Bredt produktprogram og godt renomé

Det var en kombination af MTO’s brede produktprogram og firmaets gode renommé, der fik Jens til at søge stillingen som Key Account Manager. Efter oplæring i MTO, så er Jens parat til at rulle ud på de syd- og østdanske landeveje:

”Jeg glæder mig til at at komme ud og besøge vores kunder”, siger Jens og tilføjer: ”En del af kunderne kender jeg jo via mine 25 år i branchen, så det bliver rigtig spændende”.

I sit nye job ser Jens frem til at skabe nye tætte relationer med både eksisterende og fremtidige kunder:

”Jeg er af den overbevisning, at når man skal sælge sine produkter, så skal det foregå som et partnerskab mellem sælger og køber, og ikke ”kun” som et sælger/køber forhold”, fortæller Jens og uddyber:
”Det er vigtigt at kunderne oplever, at vi hjælper dem med de udfordringer, de står overfor – såvel teknisk som økonomisk”.

Kendskab til branchen og produkterne

Hos MTO’s ledelse glæder man sig over at kunne tilbyde kunderne en endnu bedre rådgivning og ser frem til at inddrage Jens i organisationen:

”Vi har i Jens fundet en medarbejder med et rigtig godt kendskab til branchen og til den type produkter, MTO electric har i programmet”, udtaler direktør Mads A. Velbæk og tilføjer:

”Jens har en stor viden indenfor el-komponenter, som han vil kunne bidrage med. Hermed får vores kunder en god rådgivning til valg af det rigtige produkt til deres løsning.”

Et aktivt foreningsliv og gamle traktorer

Privat er Jens gift med Bente og har en voksen søn. Når han ikke er aktiv i det lokale foreningsliv, så tilbringes fritiden i parrets hjem i Tandslet:

”Meget af min fritid går med vedligeholdelse af vores 200 år gamle hus og have”.

Herudover interesserer Jens sig også for gamle traktorer:

”Hvis man bor på landet og har mere end 200m2 Grund, så skal man da have en gammel Ferguson og en JF-vogn”, griner Jens.

Jens Liebe-Lindgreen kan fremover træffes på tlf. 3073 7162 og jll@mto-electric.dk.

Om MTO electric a/s
MTO electric a/s i Vejle forhandler el-komponenter og kapslingsløsninger til en bred kundegruppe indenfor el-sektoren. Virksomheden, som repræsenterer mere end 50 udenlandske leverandører, har til huse på Stiftsvej i Vejle Nord og beskæftiger pt. 16 ansatte.

For flere informationer: kontakt MTO electric a/s på tlf. 75 800 310.

Artikel i PDF