Med mere end 30 års erfaring fra elbranchen, et solidt markedskendskab samt indgående produktviden, skal Henning Johannesen være med til at styrke salgsindsatsen og øge serviceniveauet overfor MTO’s kunder.

MTO har pr. 20. november 2015 ansat Henning Johannesen som intern sælger.

Henning er 53 år, opvokset i Hammerum ved Herning og oprindeligt uddannet elektriker. Efter et par år indenfor elektriker-faget, var Henning med til at lave el i KK Electronic bygninger. ”Her fik jeg øje på det med tavler, og fandt ud af, at det var et område, jeg gerne ville arbejde mere med”, fortæller Henning om det, der blev starten på en lang karriere i tavlebranchen.

Som tidligere tavlemontør og produktchef har Henning prøvet kræfter med hele spændet fra montage af tavlesystemer og styringer, til produktionsplanlægning, styklister, indkøb, lager, salg og montage.

Et kendt ansigt i MTO electric a/s
I 1982 startede Henning som tavlemontør i KK electronic og fortsatte efter 8 år karrieren i Demex electric, hvor han bl.a. var med til at starte salget af gruppetavler og byggepladstavler op. ”Den afdeling, der lavede fordelingstavler, troede ikke rigtig på konceptet, så jeg blev ansat til at starte den nye afdeling op”, fortæller Henning og tilføjer ”Det blev på kort tid en kæmpe succes, hvor vi på under et år gik fra at være 2 til 6 ansatte”.
Hennings chef i Demex electric var i øvrigt MTO’s ene direktør, Mads A. Velbæk, og blandt kollegaerne var også Michael Johansen og Herdis Christiansen, som alle i dag er en del af MTO electric.

Ved siden af erfaringerne som tavlemontør, har Henning arbejdet mere end 16 år som produktionschef i Demex electric/Elogic og i Uni-El, hvor han bl.a. har været ansvarlig for gruppetavler, byggepladstavler og småstyringer, har stået for produktionsplanlægning og arbejdet med indkøb, salg, kundekontakt samt montage.

Det er altså en yderst kompetent og erfaren herre, som fremover skal vejlede og servicere MTO’s kunder: ”Vi har kendt Henning i mange år og har altid oplevet ham som en seriøs og vellidt kollega indenfor branchen.
Vi er glade for at kunne byde Henning velkommen og glæder os over at kunne drage nytte af hans store produktviden og brancheerfaring”, udtaler direktør Mads A. Velbæk.

Service og teknisk assistance
Med ansættelsen af Henning, består salgsafdelingen i MTO nu af 8 personer. ”Vi oplever i øjeblikket en kraftig vækst, hvilket har skabt behov for at styrke salgsafdelingen, for også fremover at kunne sikre vores kunder den gode service og kompetente rådgivning, som vi er blevet kendt for igennem årene”, fortæller direktør Michael Johansen.

Med mere end 30 års erfaring i bagagen, har Henning ikke blot et indgående produktkendskab, men er også tekniker:
”Hvis kunden har behov for et specialprodukt, som skal afsted med det samme, så går jeg gerne ud på værkstedet og sørger for montage eller tilpasning”, lover Henning og peger i øvrigt på ’service’, som noget af det helt centrale i hans tilgang til jobbet.

Personligt glæder Henning sig meget til at blive en del af MTO electric: ”Jeg ser frem til en travl og afvekslende hverdag og til samarbejdet med mine kollegaer i salg”, siger Henning og tilføjer: ”Jeg kender endnu ikke alle varerne, men starter med at deltage i MTO’s årlige status for at få et indtryk af sortimentet, og herefter går vi i gang med en grundig produkttræning”.

Fitness og eget firma i fritiden
Privat bor Henning i Snejbjerg ved Herning og er gift med Inger. I fritiden kobler han af i fitnesscenteret og har eget firma, hvor han bl.a. køber og sælger hardware, reparerer computere og sætter netværk op.

Henning Johannesen kan fremover træffes på telefonummer 75 80 63 37 og på mail hj@mto-electric.dk.

Download Presseinformation