Med mere end 20 års erfaring fra elbranchen, en teknisk baggrund og stor produktviden skal Heinrich Laursen være med til at styrke salgsindsatsen og øge serviceniveauet overfor MTO’s kunder. 

Når kunderne fremover ringer ind til MTO, kan de nu møde en ny stemme på telefonen. Stemmen tilhører MTO’s nye interne sælger, Heinrich Laursen, som pr. 1. marts er flyttet ind på salgskontoret sammen med Zineb, Herdis og Gitte.

Heinrich Laursen er 45 år og bor i en lille landsby udenfor Horsens sammen med sin kone og 2 voksne børn.

Interesse fra barndommen

Heinrich blev udlært elektriker i 1998 hos den lokale elektriker efter først at have snust lidt til forskellige fag på teknisk Skole, såsom auto, elektronik samt jern og metal.

– Mine forældre boede på landet, og mine brødre og jeg lærte at bruge vores hænder hjemmefra. Vi kunne selv lappe en cykel og skrue lidt i knallerter og senere også i biler
, fortæller Heinrich om den helt tidlige interesse, der senere fik ham til at vælge en uddannelse som elektriker.

Som elektriker lærer man utrolig mange ting. Det er et håndværk, hvor man skal bruge hele kroppen. Der skal også tænkes, måles, beregnes osv., forklarer Heinrich og henviser blandt andet til de mange forskellige materialer og værktøjer, man skal have kendskab til for at udføre arbejdet ansvarligt og korrekt.

– Fra mine tidligere jobs som elektriker og senere tekniker i Dansk Supermarked, har jeg samlet meget erfaring om diverse materialer, værktøj, maskiner og andet teknik, til hvad og hvordan det bruges, og hvordan det skal repareres og vedligeholdes, fortæller Heinrich.

Personlig konkakt og kundeservice

Noget af det, Heinrich har værdsat mest i sit arbejde, er den personlige kontakt – med både kunder, andre håndværkere, teknikere og kollegaer: – Jeg nyder at snakke med andre mennesker og hjælpe med det, man er god til, samt dele erfaringer og interesser.

Det var blandt andet ønsket om at yde kundeservice på en ny måde, der i 2012 sendte Heinrich mod nye udfordringer.  Han fik job som intern sælger hos Solar, hvor han udover salgsarbejdet også lærte en masse nye ting indenfor kontorarbejde med diverse it-systemer og programmer, målstyring, deltog i møder, kurser osv.

 Jeg synes, det er spændende i internt salg med kundekontakt og kollegaer tæt på til vidensdeling og faglig sparring. Det og meget andet, som man kan opleve i et godt salgsmiljø, samt at yde en god kundeservice og betjening har interesseret mig lige siden og giver mig arbejdsglæde.

Er kommet godt fra start

Heinrich har senest arbejdet som butikssælger i Lemvigh-Müller i Horsens siden 2015, men begyndte efter nogle år at savne et godt internt salgskontor igen.

– Jeg fik øje på denne stilling hos MTO. Et mindre firma end jeg havde været vant til, men hvor alle kender alle, og hvor de forskellige arbejdsprocesser ligesom sker indenfor virksomhedens “fire vægge”, forklarer Heinrich om, hvorfor han valgte at søge jobbet.

– Jeg har glædet mig utroligt meget til at starte hos MTO og lære mine nye kollegaer og kunder at kende. Medarbejderne har taget rigtigt godt imod mig, og jeg synes at jeg er kommet godt fra start, siger Heinrich og tilføjer:
– Her er meget spændende nyt at lære, da det igen er et lidt nyt salgsled for mig, men salgsvarerne er dog hovedsageligt indenfor mit fagområde og tekniske viden.
– Jeg glæder mig til at blive mere rutineret og kan tage mere ansvar, så jeg kan bidrage endnu mere til god kundebetjening og support til MTO’s kunder, siger Heinrich.

Hjemlig hygge, familie og biler

Når Heinrich ikke sidder på kontoret og taler med kunder, så går fritiden med hjemlig hygge med familie og husdyr, pasning af hus, have og biler samt snak med venner og naboer. Han nyder også en gåtur i naturen, en lang tur på racercyklen på de små veje og en rejse sydpå.

– Jeg interesserer mig også for elektronik og biler, og synes det er spændene at følge med udviklingen, fortæller han og tilføjer: – For mig er min fritid vigtig i forhold til at gøre lidt hvad jeg har lyst til, det giver samtidig et afbræk fra hverdagslivet og hjælper til med at samle energi, kræfter og livsglæde.

Vi byder Heinrich varmt velkommen i MTO-familien.

Heinrich Laursen
Heinrich LaursenIntern sælger