Fra vindmølleindustrien til spildevandsstyring og maskinteknik.  TELE Haase’s innovative og energibesparende produkter findes i applikationer over hele verden. Nu er det Vejle-baserede firma MTO electric a/s klar til at levere de kendte og efterspurgte produkter til virksomheder på det danske marked.      

Optimering af levetiden på maskiner og udstyr samt reduktion af bygningers energibehov.  Det er to af hovedfilosofierne bag Tele Haase’s  store produktprogram indenfor automatiseringskomponenter til overvågningsformål.

Tele Haase er den førende leverandør af tids- og målerelæer i hjemlandet Østrig. Virksomheden har udviklet færdige komponenter og kundetilpassede løsninger i mere end 5 årtier og dets produkter er allerede kendte og efterspurgte på det danske marked.

Fra oktober 2019 er MTO electric a/s i Vejle N. ny forhandler af TELE Haase’s produkter i Danmark. Programmet omfatter bl.a. tids- og overvågningsrelæer, grænserelæer, installationsrelæer, belastningsovervågning til motorer samt softstartere og DC-bremsemuduler.

Alle virksomhedens produkter fremstilles i egne faciliteter i Østrig, hvorfor man kan garantere produkter af højeste kvalitet med meget lange livscyklusser, som let identificeres på den genkendelige, grønne farve.

Innovativ overvågning og kontrol af processer på tværs af sektorer

Med TELE Haase’s produkter får virksomheder mulighed for at overvåge og kontrollere forskellige processer på tværs af sektorer i fabrikker, bygninger og maskiner. Det gælder både facilitetsstyring, industrianlæg, mobilitet, vedvarende energi samt vand og affald mv.

Af applikationseksempler kan nævnes energimåling i vindkraftværker og små vandkraftværker, overvågning af vandniveauet i parkeringskældre og automatisk aktivering af pumper til udledning samt overvågning af forsyningsspændingen på et kontorkompleks for at identificere strømsvigt.

Under navnet MS3 tilbyder TELE Haase en serie kompakte softstartere med 3-faset regulering op til 22kW og Christian4P, som er den mest kompakte udgave i 4kW og med indbygget termobeskyttelse.

TELE Haase’s tidsrelæer findes som modulhuse under navnet Enya og som små industrihuse kaldet VEO. Udover generelle tidsrelæer findes også tidsrelæer for Y/D-startere samt trappeautomater mv.

Inden for grænserelæer tilbydes både de sædvanlige udgaver med strøm og spændingsrelæer samt niveaurelæer, fasebrudsrelæer, mv. Dertil kommer installationsrelæer, som kan anvendes til LED-kobling (stor indkoblingsstrøm) samt belastningsovervågning til motor mv.

TELE Haase’s produkter kan købes hos MTO electric a/s i Vejle, tlf. 75 800 310 eller via MTO e-shop: shop.mto-electric.dk. Yderligere information kan fås ved henvendelse til Mads A. Velbæk på tlf. 75 806 341 eller mav@mto-electric.dk.

Om MTO electic a/s

MTO electric a/s forhandler et bredt lagerført program af el-komponenter, skabe og bokse, tilbehør samt en række nicheprodukter.
Under motto’et ”We care for you” fokuserer MTO på at tage ekstra hånd om kunderne og tilbyder udover standardprodukter også skræddersyede løsninger baseret på kundens ønsker og behov. Tilpasninger finder sted både in-house og via samarbejde med leverandører, som kan specialfremstille produkter. MTO’s ca. 40.000 varenumre forhandles via MTO’s interne salgsafdeling, i MTO e-shop samt via et landsdækkende netværk af forhandlere og grossister. Virksomheden, som repræsenterer mere end 50 udenlandske leverandører, har til huse på Stiftsvej i Vejle Nord og beskæftiger pt. 18 ansatte.