Vi er stolte over, at kunne præsentere vores nye e-shop, som går i luften i næste uge. Vi er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på shoppen og teste den hos en mindre gruppe af kunder.

Med lancering af den nye MTO e-shop tager vi skridtet videre for at gøre MTO til én af de mest attraktive leverandører på el-komponent markedet. Det skal være så enkelt som muligt at handle hos MTO. Samtidig er det vores mål at tilgodese det segment af kunder, der ønsker at betjene sig selv online døgnet rundt uden hensyntagen til åbningstider.

Brugervenlige funktioner og en unik søgefunktion

Vi kan præsentere en let og overskuelig shop med mange brugervenlige funktioner og gode billeder af produkterne. Desuden har vi over de seneste måneder arbejdet intensivt på at skabe en unik filterfunktion, som tillader nem og hurtig søgning på produktvarianter, f.eks. leverandør, produktspecifikationer, type, funktion eller lagerstatus.

Webshoppen er udviklet i samarbejde med det midtjyske it-firma ItEffect.

Bredt udvalg og dag-til-dag levering

I webshoppen kan kunderne vælge mellem et stort og bredt udvalg af kvalitetsvarer fra vores mere end 40 internationale leverandører. Vi vil kontinuerligt udvide shoppen med flere produktgrupper.

På lagerførte varer tilbyder vi som standard dag-til-dag levering (med forbehold) og vores attraktive logistiksystem er naturligvis også gældende ved handel i MTO e-shop.

”Vi har over længere tid oplevet en stor efterspørgsel blandt kunderne for at kunne købe vores produkter online. Med lanceringen af den nye webshop tilgodeser vi kundernes behov for en hurtig og let købsproces. Nu kan man handle hvor og hvornår man vil, og kunderne har selv mulighed for hurtigt at finde det produkt, de søger”, siger direktør Mads A. Velbæk og tilføjer:

Ønsker kunden rådgivning, supplerende produkter eller kundetilpassede løsninger, sidder vores interne sælgere naturligvis klar til at hjælpe, ligesom det fortsat til være muligt at bestille varer pr. telefon og mail.”.

Savner du et produkt i webshoppen eller har du ris/ros/kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte os via formularen på vores hjemmeside.

Om MTO electric a/s

MTO electric a/s leverer et bredt sortiment af elkomponenter, skabe, bokse mm. fra mere end 40 af Europas førende leverandører. Virksomheden tilbyder overvejende traditionelle el- komponenter, men leverer også en række niche-produkter samt specielle, skræddersyede kundeløsninger. Under mottoet ”We care for you” fokuserer virksomheden på at tage ekstra hånd om kunderne og yde en ekstra indsats for at imødekomme kundernes ønsker og behov. MTO electric a/s har firmadomicil i Vejle og beskæftiger 15 højt kvalificerede og servicemindede medarbejdere.