Kvalitetsprodukter, teknisk viden og professionel rådgivning. Det er tre af nøgleordene bag MTO electric’s succes. Nu opruster man på det tekniske område og har pr. 25. juli ansat Christian Stampe som ny produktchef.

Christian Stampe Laursen er 25 år, opvokset i Snaptun og bor i Horsens sammen med sin kæreste og parrets lille dreng. I juni måned afsluttede Christian sin uddannelse som maskinmester og kan pr. 25. juli påbegynde et nyt kapitel af sit liv, når han starter som produktchef i MTO electric a/s.

Bruge både hænder og hoved
Christian blev uddannet elektriker fra Vejle Tekniske skole i 2014. Han valgte uddannelsen ud fra et ønske om gerne at ville bruge både hænder og hoved:

– Som elektriker kunne jeg blive udfordret på både håndværket og på teorien bag det, fortæller Christian.

Christian er udlært hos Palsgaard A/S i Juelsminde, som producerer emulgatorer og stabilisatorer til fødevareindustrien.

– På virksomheden indgik jeg i den maskintekniske afdeling, som stod for at servicere anlæggene og sørge for, at de kørte, som de skulle. Hvis anlæggene pludselig ikke kørte, var det også vores opgave at få dem til at køre igen, fortæller Christian.

Proces, automation og management
Da Christian var færdig som elektriker valgte han at fortsætte direkte på maskinmesteruddannelsen:

– Jeg vidste, jeg ville noget mere, men det skulle samtidig være noget, som jeg kunne bygge videre på min uddannelse som elektriker, fortæller Christian og tilføjer: – Her var maskinmesteruddannelsen lige mig.

I løbet af de sidste 3,5 år på maskinmesterskolen i Aarhus har Christian bl.a. fået en installatørautorisation og fået udbygget sin eltekniske viden:

– Jeg har primært udviklet mine kompetencer indenfor proces og automation, management samt det mekaniske aspekt, fortæller han.

Vigtigt med de rigtige produkter
Interessen for en fremtid i MTO bunder bl.a. i produktsortimentet og Christians erfaring: – Jeg valgte at søge ind hos MTO electric, da jeg selv har arbejdet med lignende produkter i min læretid, fortæller Christian og tilføjer:

– Jeg ved, hvor vigtigt det er, at man får de rigtige produkter og de rigtige løsninger. Dette vil jeg gerne hjælpe til med.

Efter nogle år på skolebænken, ser Christian frem til at komme ud og bruge alt det, han har lært på maskinmesteruddannelsen:

– Jeg har siddet nok stille på en skolebænk, nu vil jeg ud og arbejde og vise, hvad jeg kan, siger Christian og tilføjer: – Jeg ser frem til et godt samarbejde med kunder, kollegaer og leverandører.

Hos MTO’s ledelse ser man frem til at drage nytte af Christians kompetencer:

– Vi har valgt at ansætte Christian, fordi vi her får en ung mand med gode kompetencer med hans uddannelse som elektriker og maskinmester, siger direktør Mads Velbæk og tilføjer: – Vi får hermed hævet kompetencerne i MTO og bliver i stand til at give en bedre kundeservice med en god rådgivning omkring anvendelsen af vores produkter.

Kunderne skal have den bedste rådgivning
De første uger i jobbet byder på produkttræning og indtroduktion til MTO’s store produktsortiment med godt 40.000 varenumre.

– Jeg vil hurtigst muligt få sat mig ind i de forskellige produkter, således at kunderne kan få den hurtigste og bedste rådgivning, lover den nye produktchef, som også peger på service og samarbejde som vigtige fokusområder i hans fremtidige arbejde:
– Jeg vil yde en god service til både kunder og leverandører, så vi får det bedst mulige samarbejde på tværs af virksomheden, siger han.

Sporten giver et pusterum
Når Christian holder fri fra det eltekniske arbejde, så spiller sport en stor rolle i hans liv:

– Jeg har både dyrket håndbold og fodbold i mange år. Ved siden af min egen sport har jeg også været håndboldtræner for diverse ungdomshold i næsten lige så lang tid, fortæller Christian og tilføjer: -Det giver mig et pusterum fra hverdagen at kunne brænde krudt af sammen med nogle gode holdkammerater, eller at give min viden om håndbold videre til unge mennesker.

Christian kan fremover kontaktes på tlf. nummer 75 806 337, mobil 27136788 eller pr. mail til csl@mto-electric.dk.

Om MTO electric a/s
MTO electric a/s i Vejle forhandler el-komponenter og kapslingsløsninger til en bred kundegruppe indenfor el-sektoren. Virksomheden, som repræsenterer mere end 50 udenlandske leverandører, har til huse på Stiftsvej i Vejle Nord og beskæftiger pt. 16 ansatte.

For flere informationer: kontakt Mads A. Velbæk på tlf. 75 806 341 eller pr. mail mav@mto-electric.dk.

Artikel i PDF