I løbet af foråret deltager vi på de 2 store tyske messer, Hannover-messen og “Light+Building” i Frankfurt. Vi ser frem til at komme ned og blive opdateret omkring de nyeste tendenser og kigge nærmere på produktnyhederne fra mange af vores leverandører, som er repræsenteret på messerne.

Det er desuden blevet en tradition, at vi mødes med de af vores kunder, som besøger messerne. Så har du planer om at deltage i (én af) de 2 messer, så

kontakt

os for at lave en aftale, hvor vi gerne vil byde på en forfriskning ved en af vores leverandører og præsentere forårets produktnyheder.

Light + Building, Frankfurt

Fra den 14. – 18. marts kan du møde Mads og Michael fra MTO på én af verdens største messer indenfor Belysning, el-installationer og automatisering, “Light+Building” i Frankfurt, som årligt har mere end 200.000 besøgende.

MTO’ere på messen:
Mads (Mandag til torsdag)
Michael (mandag til onsdag)

Følgende af vores leverandører vil være repræsenteret på messen:

Hannover-messen

Fra den 25. – 29. april kan du møde MTO på Hannover messen, som er en af verdens største industrimesser med fokus på automation, energi og generel underleverandørproduktion med mere end 200.000 besøgende. Messen åbnes i år af Barrack Obama sammen med den tyske bundeskansler Angela Merkel.

Mads A. Velbæk og Michael Johansen vil være til stede sammen med vores eksterne sælger Klaus Hansen samt vores nye interne sælger Henning Johannesen.

MTO’ere på messen:
Mads og Michael (Mandag til fredag)
Klaus (Mandag til onsdag)
Henning (onsdag til fredag)

Følgende af vores leverandører vil være repræsenteret på messen: