Siden 2016 er antallet af ladestandere til elbiler på verdensplan fordoblet, og der er nu for første gang flere end en million standere på verdensplan. 
Den positive udvikling forventes at fortsætte de kommende år ikke mindst takket være den politiske medvind, hvor EU bl.a. har fastlagt en plan om, at der inden 2025 skal være minimum 1 million standere i EU*. 

I Danmark præsenterede regeringen i starten af december i år en aftale om grøn omstilling af vejtransporten, som bl.a. indeholder en ambition om 1 million grønne biler i 2030 samt lav elafgift til opladning af biler. 

I MTO er vi klar til at levere et stærkt udvalg af højkvalitets opladningsløsninger til elbiler fra vores tyske leverandør Walther.  

Walther EVO basic-ladeboks til elbil 

Walthers opladningsløsninger skiller sig ud på intuitiv betjening, et attraktivt design samt materialer i høj kvalitet,Løsningerne er tilpasset alle markedskrav og kundebehov – uanset om det er til privat brug eller til offentlige områder – og har fokus på simpel og praktisk opladning.  

Den nye kompakte letvægts-ladeboksEVO Basic, tilbyder alt, hvad du har brug for til en hurtig og sikker opladning af din elbil. 

Ladeboksen, som er velegnet til vægmontering, er udstyret med praktisk plug n’ charge-teknologi og efastmonteret type-2 ladekabel. Den påkrævede potentialfrie kontakt er allerede integreret i vægboksen og elektrikeren kan efter anmodning oprette en ekstern adgangslås . 

Den vedligeholdelsesfrie ladeboks kommer færdigmonteret med kabler klar til installation og overholder de højeste sikkerhedsstandarder. Takket være sit robuste udformning og højkvalitets metalhus kan ladeboksen nemt installeres udendørs. Opladningsenheden har desuden en automatisk detektion af jævnstrømsrest. 

EVO Basic tilbyder en fleksibel opladningseffekt på 11 kW, indbygget fejlstrømsbeskyttelse og kommer med 5 meter ladekabel og stik. 

Walther ladekabel og stikdåse

Walthers ladekabler findes i 1- og 3-fasede udgaver, med en opladningseffekt op til 22kW i enten 5 eller 10-meters ruller. Ladekablerne er med type-2-stik, som er det mest normale til elbiler og har været det primære stik i flere år. 

Udover ladekabel tilbydes også ladestikdåser i IP44, som findes i enten en udgave med 2 signalkontaktere samt skruetilslutning med dækning og aflåsning eller med 2 styrekontakter samt skruetilsluting med låg uden aflåsning. 

Ring til MTO electric a/s på tlf. 75 800 310 allerede i dag for at høre mere om vores højkvalitets opladningsløsninger til elbiler fra Walther.

* Kilde: analysevirksomheden Bloomberg 

We care for you

  • Vi ønsker at tage ekstra hånd om vores kunder, medarbejdere og leverandører

  • Vi vil være en attraktiv leverandør, der tager hånd om sine kunder

  • Vi gør en ekstra indsats for at imødekomme vores kunders ønsker og behov

  • Vi ønsker at konkurrere på andre parametre end pris

  • Det skal være nemt at handle hos MTO electric