Fra vores tyske leverandører, Walther, kan vi tilbyde et meget omfattende program af CEE stik, stikdåser, stikpropper, forlængerled, mellemled, indsatse. Kendetegnende for produkterne er anvendelsen af polerede støbeforme, som giver produkterne en glat, smudsafvisende overflade.

Ligeledes benytter Walther kun prima råvarer: Polyadmid til plastdele, Massiv messing til kontakter. Produkterne er cadium-, PVC- og halogenfri og selvslukkende.

Produkterne kan anvendes indenfor temperaturområde fra -25°C – +100°C.
Walthers skrueforbrindelser er generelt med 2 skruer, for optimal sikkerhed.

Walthers CEE stik er generelt UL/CSA-godkendte (UL-listed).

Udover standardsortimentet tilbyder Walther en række specialudgaver:

Stik med amerikanske specifikationer

Til de amerikanske marked findes et amerikansk standard med specielle spændinger og ur-positioner til det amerikanske marked.

Amerikanske standarder

690V stik til blandt andet vindmøller

I applikationer, hvor man kører med spændinger op til 690V, kan vi levere Walther programmet med korte leveringstider. De meste gængse typer er lagerført hos os.

Kendetegnet for 690V stik er, at de er sorte og med jordbenet i klokken 5.

110V stik til det engelske marked

Til det engelske marked, hvor man kører med 110V, har vi specielle udgaver i gul farve med jordbenet i klokken 4.

3x230V til det norske marked

I områder i Norge anvender man et 3-faset system uden nul, hvor fase – fase spændingen er 230V. Også til disse områder i Norge kan vi levere stik. De er blå og har jordbenet i klokken 9

Sorte CEE-stik til scene- og eventbrug

De sorte stik forhindrer, at der opstår refleksioner og gør el-installationen på scener næsten usynlig.

Specialstik til kølecontainere

Specialstik til containere er altid 32A, med 3-faser og jordbenet placeret i klokken 3. Spændingsområde: 400-400V, Kapslingklasse: IP67. Forniklede og varmebestandige kontakter.

Stik til hårdt miljø

Stikkene til hårdt miljø er lavet i stærk polyamid. Kontakterne er forniklede og bøsningerne er beskyttet med hærdefri olie. Stikkene er beregnet til anvendelse i områder med høj luftfugtighed
eller områder med aggresive kemikalier.

Vi lagerfører de mest almindelige specialstik i Danmark. På produkter, der ikke lagerføres, er der ca. 3 ugers leveringstid.