BEMÆRK: Gekab er pr. 1. juni 2017 udgået af vores sortiment
MTO electric tilbyder en bred serie af produkter til brug i fødevareindustrien, herunder rustfri kabelmærkning og kabelstrips. Se hele programmet her.
Rustfri kabelopmærkning
GEKAB’s internetbaserede mærkningssystem tilbyder et komplet system for indgraverede skilte, kabelmærkning, rustfri kabelmærkning samt ledningsmærkning. Kundetilpasset og med levering indenfor 24 timer.
Specielt til fødevareindustrien tilbydes mærker udført i rustfrit, syrefast stål, som kan anvendes i hårde miljøer samt mærker med graveret tekst i rustfri stål. Teksten er graveret nede fra og op med forhøjede bogstaver, således at evt. snavs eller produktrester blot kan tørres bort, så teksten kan ses.
Alle produkter hænger sammen på en hensigtsmæssig måde, som muliggør at man altid kan fjerne enkelte skilte, uden at ødelægge rækkefølgen. Produkter pakkes i specielle plastlommer i A4-format. Kortene er udformet således, at montøren selv afgør i hvilken rækkefølge, han plukker dem. Ingen produktstyret rækkefølge eller løbende baner.
Det er muligt selv at designe layout eller vælge mellem et stort antal færdige skabeloner. Som standard leveres skiltene med selvklæbende bagside, men der kan også vælges magnet eller huller til montering.
Læs mere om GEKAB’s løsninger her (Gekab er pr. 1. juni 2017 udgaået af vores sortiment)
Kabelstrips
Kabelstrips, Rustfri stål, Elematic
Anbefales til anvendelse i hårde miljøer, hvor der kræves høj modstandsdygtighed overfor korrosion.
Kabelstrips i rustfri stål (AISI316) har en høj modstandsdygtighed overfor høje temperaturer, flammer, syrer, olier, fedt, kemikalier, opløsningsmidler, havvand og korrosion, atmosfære og UV-stråler.
Læs mere om kabelstrips i rustfrit stål her (side 26)
Kabelstrips, Detekterbare, blå, Elematic
De detekterbare strips indeholder metaloxid, der kan spores med røntgen eller metal-detektorer. Med sin blå farve er stripsene ligeledes synlige ved almindelig visuel inspektion.
Stripsene kan anvendes i overensstemmelse med standarderne fra den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) og Critical Control Point (HACCP) med henblik på at forhindre forurening af fødevarer.