Brady’s håndholdte BMP21 labelprinter kombinerer et robust ydre med intelligent udskrivning.

Printeren er let at have med i servicebilen, kræver hverken PC- eller net-tilslutning, printer hurtigt og er yderst let at betjene.

Den holdbare og driftssikre printer har en stor oplyst LCD-skærm, som gør det let at indtaste, selv i dårligt lys, og kan nemt betjenes med en enkelt hånd.
BMP21 skiller sig endvidere ud på sit robuste ydre, som ved hjælp af beskyttende gummidele og støddæmpning både kan tåle at rutsje rundt i bilen, klare slag eller at blive tabt.

Labels til mange industrielle mærkningsbehov

Den prisbillige BMP21 giver en super udskriftskvalitet på de mange forskellige materialer, som Brady kan tilbyde.

Printeren kan håndtere labels op til 19 mm og er med sit udvalg af specialdesignede labeltyper den perfekte løsning til mange industrielle mærkningsbehov (f.eks. ledninger, kabler, rækkeklemmer, elektriske ID’er, Datacomm-ID’er, generel arbejdspladsopmærkning osv.).

Udskiftning af labeltype sker ved såkaldt ”Drop-lock-and-print”: Du lægger kassetten i kammeret, drejer knappen til låseposition og kan straks gå i gang med at printe.

Ved hjælp af den indbyggede ”Smart-cell”-teknologi genkender printeren selv den type materiale, der lægges i og foretager de korrekte indstillinger.

BMP21 kører på et genopladeligt Li-ionbatteri og har indbyggede grafiksymboler, stregkoder, danske tegn (ÆØÅ) samt en række skabeloner.

Køb printeren i MTO e-shop eller kontakt os for mere information, tlf. 75 800 310 eller på mail info@mto-electric.dk